(98) 913 687 4610
 ایران، یزد
غذاهای محلی خراسان جنوبی، بیرجند، فردوس، قائنات، طبس

غذاهای محلی خراسان جنوبی

غذاهای محلی خراسان جنوبی


انواع آش، انواع اشکنه و انواع خورش از غذاهای محلی خراسان جنوبی، بیرجند، طبس، قائن و فردوس هستند.

غذاهای محلی خراسان جنوبی، طبس، محرابادمجان، گرماست، خورشت زردک، رشته پلو، تگی

غذاهای محلی طبس

​غذاهای محلی طبس

محرابادمجان، گرماست، خورشت زردک، رشته پلو و تگی از غذاهای محلی طبس هستند. گرماست از مخلوط ماست و شیر تهیه می‌شود و با نان محلی میل می‌شود. برای تهیه محرابادمجان، بادمجان، گوجه، باقلا و پیاز را می‌گذارند با هم پخته شود، سپس آنها را با هم مخلوط می‌کنند. برای تهیه خورشت زردک، زردک، ماش و پیاز داغ را می‌گذارند با هم بپزند

او گوشت غذاهای محلی خراسان جنوبی، فردوس، اشکنه اوجز، گرماس، حسن لکی، کشک سالاری، برعنی

غذاهای محلی فردوس

​غذاهای محلی فردوس

اشکنه اوجز، اشکنه شیرین، اشکنه شیری، گرماس، کاچی، حسن لکی، شله، کشک سالاری، آش بلغور شیر، آش جوش تره، برعنی، بلغور پلو، او گوشت و توگی از غذاهای سنتی فردوس هستند.

غذاهای محلی خراسان جنوبی، قائن،

غذاهای محلی قائن

​غذاهای محلی قائن

قروت بادمجان، انواع اشکنه و قروت بنه از غذاهای محلی شهرستان قائن هستند. قروت بادمجان، چیزی مشابه کشک بادمجان است که البته در استان خراسان جنوبی، دستور پختی متفاوت دارد. بنه نوعی پسته کوهی می‌باشد که مردم شهرهای مختلف ایران، به طرق مختلف آن را در آشپزی بکار می‌برند.

غذاهای محلی خراسان جنوبی، خراشاد، حلوای سنتی، اشکنه سیب‌زمینی و قروت

غذاهای محلی خراشاد

​غذاهای محلی خراشاد

حلوای سنتی، اشکنه سیب‌زمینی و قروت از غذاهای محلی روستای خراشاد هستند.

چکمال بیرجند | غذاهای محلی خراسان جنوبی

غذای محلی خراسان جنوبی- چکمال بیرجند

چکمال بیرجند

چکمال یکی از غذاهای محلی بیرجند و روستاهای اطراف آن است که با نان یا کماچ تهیه می‌شود. به این ترتیب که نان داغ یا کماچ را خرد و ریز ریز می‌کنند و سپس آن را با کره محلی یا روغن حیوانی داغ، خوب هم می‌زنند تا یکدست شود. وقتی روغن به خورد نان رفت چکمال آماده سرو است.

بلغور پلو | غذاهای محلی خراسان جنوبی

غذای محلی خراسان جنوبی- بلغور پلو

بلغور پلو

اشکنه بلغور شیر | غذاهای محلی خراسان جنوبی

غذای محلی خراسان جنوبی- اشکنه بلغور شیر

اشکنه بلغور شیر

خوراک کدو تنبل | غذاهای محلی خراسان جنوبی

غذای محلی خراسان جنوبی- خوراک کدو تنبل

خوراک کدو تنبل

اشکنه گوجه | غذاهای محلی خراسان جنوبی

غذای محلی خراسان جنوبی- اشکنه گوجه

اشکنه گوجه

اشکنه گوجه یا اشکنه اوجز یک غذای بدون گوشت، ساده و خوشمزه است که برای تهیه آن، پیاز و سیب‌زمینی را در روغن محلی سرخ کرده، گوجه فرنگی خرد شده و آب می‌ریزند. بعد رشته محلی، ادویه و نهایتا تخم‌مرغ به آن اضافه می‌کنند.

قوروت بادمجان | غذاهای محلی خراسان جنوبی

غذای محلی بیرجند- قوروت بادمجان

قوروت بادمجان

نوجوش | غذاهای محلی خراسان جنوبی

غذای محلی خراسان جنوبی- نوجوش

​نوجوش

نان جوش، نوجوش یا ناجوش یک غذای سنتی در خراسان جنوبی است که برای تهیه آن از نان خشک استفاده می‌شود. نان خشک، تخم‌مرغ، پیازچه خرد شده، مغز گردوی خرد شده، پنیر رنده شده، پیاز، روغن، نمک و فلفل سیاه از مواد لازم برای تهیه نوجوش هستند. البته نسخه بدون تخم‌مرغ آن نیز موجود است که کمی مواد تشکیل دهنده متفاوتی دارد.

اشکنه سیب زمینی | غذاهای محلی خراسان جنوبی

غذای محلی خراسان جنوبی- اشکنه سیب زمینی (منبع عکس کوکپد)

اشکنه سیب زمینی

آش شلغم | غذاهای محلی خراسان جنوبی

غذای محلی خراسان جنوبی- آش شلغم

آش شلغم

خاگینه برگ پیازچه | غذاهای محلی خراسان جنوبی

غذای محلی خراسان جنوبی- خاگینه برگ پیازچه

خاگینه برگ پیازچه

کشک سالاری | غذاهای محلی خراسان جنوبی

غذای محلی بیرجند- کشک سالاری

کشک سالاری

اشکنه قند | غذاهای محلی خراسان جنوبی

غذای محلی خراسان جنوبی- اشکنه قند

اشکنه قند

اشکنه قند از غذاهای سنتی بیرجند است که برای تهیه آن، کره، آرد برنج، آبلیمو، گردو، دارچین، زعفران و پودر قند استفاده می‌شود.

خوشتلی | غذاهای محلی خراسان جنوبی

غذای محلی خراسان جنوبی- خوشتلی

خوشتلی

قلیه دلبندی | غذاهای محلی خراسان جنوبی

غذای محلی خراسان جنوبی- قلیه دلبندی

قلیه دلبندی

کما بیرجند | غذاهای محلی خراسان جنوبی

غذای محلی خراسان جنوبی- کما بیرجند

کما بیرجند

کما، گیاه خودرویی است که در بیابان‌ها می‌روید. در اواخر زمستان و اوایل بهار، بیرجندی‌ها با کَما غذایی به همین نام درست می‌کنند. جوانه‌های کما شسته و خرد می‌شود و سپس با آب، آن را آب پز می‌کنند. بعد از آب‌ پز شدن سیر داغ و مغز گردوی کوبیده شده، تخم‌مرغ، سیب‌زمینی به همراه نمک و زعفران به آن اضافه می‌کنند.

قروت بنه | غذاهای محلی خراسان جنوبی

غذای محلی بیرجند- قروت بنه

قروت بنه

قروت بنه یا کشک بنه از غذاهای محلی خراسان جنوبی است که با پسته کوهی یا بنه، تهیه می شود.

متن دیدگاه

ماه رمضان در کشورهای مختلف

رمضان در کشورهای مختلف

سفره افطار، تزیین خیابان ها
جشنواره رمضان

جشنواره رمضان

هالووین در کشورهای مختلف

هالووین در کشورهای مختلف

معرفی 20 فستیوال هالووینی
جشنواره هالووین

فستیوال هالووین

زمستان در کشورهای مختلف

زمستان در کشورهای مختلف

معرفی 20 فستیوال برفی
جشنواره برفی

فستیوال زمستانی

روز ولنتاین در کشورهای مختلف

ولنتاین در کشورهای مختلف

معرفی 23 فستیوال ولنتاینی
شب یلدا در کشورهای مختلف

یلدا در کشورهای مختلف

آشنایی با 21 فستیوال یلدایی
جاهای دیدنی سیستان و بلوچستان

جاهای دیدنی چابهار

جاهای دیدنی سیستان و بلوچستان
سوغات خوراکی و صنایع دستی چابهار

سوغات چابهار

از چابهار چه بخریم؟
سوغات خوراکی و صنایع دستی اصفهان

سوغات اصفهان

از اصفهان چه بخریم؟